Hvorfor os?

Derfor skal du vælge os!

HOVEDRENT leverer grundig, effektiv og fleksibel rengøringsservice til tiden. Hos os er kundens behov i centrum og sammen med dig lægger vi en rengøringsplan, der er tilpasset præcis dine ønsker.

Trænger også dit hjem til en kærlig hånd? Mange travle familier med fuldtidsjobs oplever ofte, at der skal prioriteres mellem rengøring og samvær med familien.

Næsten alle har ældre familiemedlemmer, en mormor, en farfar eller en tante, der har brug for ekstra hjælp i en periode f.eks. til rengøring – men hvordan klarer man det, midt i sin egen travle hverdag!

Mennesker, der er kommet hjem fra behandling på sygehus eller er midt i en sygdomsperiode, og hvor hjælpen fra det offentlige ikke synes tilstrækkelig, opdager pludselig, at hverdagen bliver meget uoverskuelig og at det kan være uoverkommeligt at skulle udføre den daglige rengøring selv. HOVEDRENT hjælper gerne med den opgave – både i kortere og længere perioder.

En dejlig tur til sommerhuset med udsigt til lange, livsbekræftende gåture, kan hurtigt forvandles til en weekend med endeløs rengøring. HOVEDRENT klarer også sommerhusrengøringen og vi påtager os gerne at åbne eller lukke dit sommerhus ned.

Så overlad trygt både den daglige rengøring såvel som hovedrengøringen til os – så får du frigivet mere tid til dig selv og familien med ren samvittighed!

 

“Det skal være dejligt at være hjemme”